Träning vs. utbildning

En inspirerande utbildningsdag kan göra underverk som stämnings- och motivationshöjare på kort sikt. Men den kommer inte leda till förändring. Det beror inte på att föreläsaren är dålig eller okunnig, utan på att människor inte förändrar beteenden snabbt och enkelt. Det finns goda anledningar till att såväl skola som idrott innebär mycket upprepning över lång tid. För att faktiskt förändra sättet vi arbetar på måste vi träna på det nya. Träna, reflektera, utvärdera, justera. Så att vi bygger upp kunskapen kring det nya, skapar trygghet i det och anpassar vår självbild efter det. 

Vår träning är baserad på forskning, har lärarledda teoretiska pass och – framföra allt – skräddarsydd träning som en del av arbetsdagen.

Det är så bestående förändring skapas.

Kollegor gör high-five
Process är nyckeln till framgång

De flesta som bestämmer sig för att satsa på något har ambitionen att lyckas. Oavsett om det handlar om att OS-guld, skaffa sig en utbildning eller ta sig an ett uppdrag i arbetslivet. Skillnaden på de som blir bäst och de övriga ligger inte i motivationen eller målbilden, utan i processen att ta sig dit. Att gå till tentamen och förvänta sig få alla rätt utan att ha öppnat boken vore befängt. Och att komma till tävling utan att ha slipat på teknik och form är bäddat för katastrof. Det spelar ingen roll om du sett hur det ska göras, eller om folk förklarat för dig – du måste träna själv för att nå dit. 

Precis samma sak gäller för försäljning. Du kan få hur många tips som helst, men om du inte för öva och misslyckas några gånger innan det sitter, och sen successivt bli bättre .. Ja, då kommer du inte eller bli det. 

Därför säger vi att vi jobbar med träning. Självklart har vi teoretiska pass där vi lär oss metoder, får verktyg och diskuterar hur teorierna bäst appliceras för er, i er bransch. Men stor tyngd läggs vid träning, uppföljning och reflektion. 

Relevant, mätbart och mer regelbunden uppföljning

För att träningen ska lyckas behöver den vara anpassad för er branch, era kunder och er organisation. För att ge resultat måste den också vara konkret, mätbar och relevant. Dina säljare ska veta vad de ska göra och sedan kunna mäta skillnaden i resultat jämfört med innan. Verkliga och tydliga resultat motiverar till fortsätt utveckling. 

På samma sätt är vår levererans också mätbar. Vi sätter alltid konkreta mål tillsammans mer våra kunder innan vi tar oss an ett uppdrag. Och räknar innan så att vi vet att vi kan leverera ett mervärde – er investering ska ju löna sig! Vi lever som vi lär och har målavstämning var 6:e vecka, så vi kan justera om det behövs. 

 

En del av arbetsdagen

Teoretiska tips kan vara goda i sig, men det är i vardagen som skillnaden görs. Därför måste säljträningen integreras i arbetsdagen över hela träningsperioden. Då blir det skarpt läge och direkt påverkan. Och möjlighet till verklig reflektion istället för spekulation. Dessutom får ni direkt utdelning i takt med utvecklingen från träningen. 

 

Vi erbjuder träning med garanti

Varför betala för en kortsiktig humörshöjare om du kan investera i träning med garanterat resultat som ger mer än vad det kostar? Får du inte de resultat vi kommit överens om ger vi 6 månaders kostnadsfri träning. 

Läs mer om vår garanti. 

Fler artiklar

Träning vs. utbildning

En inspirerande utbildningsdag kan göra underverk som stämnings- och motivationshöjare på kort sikt.

Kontakta oss
Klossar med tryck som illustration till sidan kontakta oss.

Nyfiken på vad vi kan göra för ditt företag? Hör av dig!